До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Bobochic Paris

Независимо дали търсите изискана и модерна атмосфера, или се наслаждавате на ретро и винтидж стил, Bobochic Paris предлага по нещо за всеки. В същото време той не губи парижкия си чар и автентичност. Изделията на тази марка се предлагат в много форми, цветове и материали и ще превърнат дома ви в уникално място с неподражаем стил.

3 причини да изберете Bobochic Paris

Парижкият майстор на дивани, марката Bobochic Paris, се отличава с много съвременен дизайн, качествени суровини и силен екологичен ангажимент. Всяка линия на тази марка е автентична, емблематична и има свое уникално послание.

Устойчивост
В Bobochic Paris непрекъснато търсят начини да предоставят на клиентите си не само дизайнерски, но и устойчиви мебели. За да не останат само празни думи, марката активно популяризира местните занаятчийски продукти и предлага широка гама от продукти със сертификат FSC, доказващ, че продуктът идва от внимателно управлявани гори.

Автентичен дизайн
Марката се ръководи от желанието да подчертае френското наследство. Тя се гордее със своя произход и история. С Bobochic Paris определено ще се почувствате специални. Много от изделията са усъвършенствани от автентичния френски дизайн, което е очевидно както визуално, така и функционално.

Качество
От създаването си през 2015 г. Bobochic Paris създава всички свои мебели със страст и високи стандарти, за да отговори на всяко очакване. Те инвестират всяка стотинка в страхотно изживяване за клиентите и с ентусиазъм съобщават, че най-голямото им вдъхновение са самите клиенти.

Пазаруване по категория

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Показване на 48 от 728 продукта