До -25% за дневна | Спестете днес →
Имаме ново приложение | Открийте предимствата му →
20 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Плащане

Изберете от различни методи на плащане, за да намерите най-подходящия за вас. В Bonami можете да платите за покупката си с карта, банков превод или наложен платеж. Имате ли код за отстъпка? Просто го въведете в кошницата.

Ако имате нужда да попитате за някой от начините на плащане, свържете се с линията за обслужване на клиенти или ни пишете.

Опции за плащане

Плащане с карта онлайн

 • Най-бързият и сигурен начин за плащане
 • Поддържаме плащане с Visa и Mastercard
 • Вапите лични данни и тези на картата ви са в безопасност с Adyen
 • Ако платите с карта ще получите 1 лв. отстъпка

Плащане по банков път

 • Обработката на поръчката може да отнеме повече време поради изчакване на плащането
 • Плащането трябва да се извърши в рамките на 5 работни дни

Подробности за плащането можете да намерите в данните на вашата поръчка или в имейла, който сте предоставили при създаването на поръчката.

Ако желаете да издадете предварителна фактура (проформа фактура), моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти.

Наложен платеж при доставка

 • Плащането при доставка се таксува с 2 лв.
 • Плащате директно на превозвача при получаването на пратката
 • Възможности за плащане (в брой или с карта) можете да намерите при съответните превозвачи

Сигурност на плащането

Защитено чрез използване на стандартите за сигурност Verified By Visa & MasterCard SecureCode.

Сигурното депозиране на картата е удобен метод за покупка, който гарантира, че няма да се налага да търсите картата си и да въвеждате отново всички данни следващия път, когато пазарувате при нас.

Просто потвърдете поръчката си, като кликнете върху бутона ""Плащане с карта със съхранена стойност"". Международната компания Adyen ще се погрижи за сигурността и ще ни изпрати данните за успешната транзакция.

Ако някога размислите и искате да отмените запомнената карта, изпратете ни имейл на obslujvanenaklienti@bonami.bg и ние ще се погрижим за всичко.

Други опции за плащане

Осребряване на ваучери за подарък

Можете да заплатите поръчката си и с помощта на ваучер за подарък. Както печатните, така и електронните ваучери за подарък са валидни за 1 година от датата на поръчката

. Как да го направите?
 • Поставете продукта, който искате да закупите, в кошницата си
 • Поставете отметка в квадратчето ""Имам ваучер за подарък или специален код"" в кошницата си
 • Въведете специалния промоционален код в полето с надпис ""Въведете код""
Ваучерът може да бъде използван до 100% от стойността на поръчката (с изключение на доставката или други допълнителни услуги). Ако стойността на ваучера е по-голяма от стойността на поръчката, останалите пари ще бъдат добавени към сметката ви в Bonami, така че можете да ги използвате при следваща покупка. Ваучерът за подарък не може да се използва за заплащане на друг ваучер за подарък.

Няколко ваучера за подарък не могат да се използват заедно в рамките на една и съща поръчка, дори и с различни кодове за отстъпка.

Изпълнение на промоционални кодове

Можете да използвате промоционален код, за да платите частично поръчката си, до пълната стойност на промоционалния код. Валидността на всеки код е различна и винаги е посочена до кода. Промо кодът може да се използва многократно.

Многобройни промо кодове не могат да се използват заедно в рамките на една и съща поръчка, дори и различни.

Осребряване на кредитите Bonami

Можете да използвате кредитите Bonami, за да платите част от поръчката си. Те ще бъдат автоматично приспаднати от Вашата кошница. Можете да ги използвате в размер до 20% от стойността на поръчката.

Всичко за пазаруването в Bonami