До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Flair Rugs

Известната английска марка Flair Rugs е специализирана в проектирането и производството на килими от 1984 г. насам, като се фокусира върху качеството, устойчивостта и етичните практики. Тя залага и на висококачествени материали, за да гарантира гъвкавостта и издръжливостта на всеки продукт. Портфолиото им включва килими в различни дизайнерски стилове, подходящи както за вътрешно, така и за външно приложение.

3 причини да изберете Flair Rugs

Четиридесетгодишният опит на Flair Rugs е вплетен във всеки произведен продукт и установено партньорство. Освен това внимателно изработените килими са фокусната точка, която свързва хората и помещенията. И това обединение е същността на това, което представлява компанията.

Прецизна изработка
Благодарение на собствения си опит и знанията на най-добрите занаятчии, марката произвежда висококачествени килими, използвайки доказани техники, предавани от поколения наред.

Широка гама
В изключително широка гама от различни дизайнерски стилове, форми и цветове ще намерите решение за всеки дом, включително килими с традиционен дизайн или ръчна изработка.

Подкрепа за етична търговия
Flair Rugs набляга на етичния подход на всички нива на веригата за доставки, за което свидетелства, наред с други неща, и членството ѝ във водещия алианс Ethical Trading Initiative.

Филтри и преместване
Серия
Модел
Дължина на килима
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Показване на 48 от 696 продукта