До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Gazzda

Марката Gazzda е създадена през 2013 г. в Сараево. Нейната цел е да създава мебели, които ви помагат да създадете дом, в който ще се връщате с удоволствие - по-хубав, по-уютен и по-проветрив. Тя залага на качествени материали и изработка, които могат да устоят на разрухата на времето. Основните дизайнери на марката са международно признатите дизайнери Салих Тескереджич и Мустафа Кохаджич. Ако искате мебели, които не остаряват, издържат и са подходящи за вас, Gazzda е правилният избор за вас.

3 причини да изберете Gazzda

Мисията на марката Gazzda е да проектира мебели, които помагат на клиентите да създадат дом, в който ще се връщат с удоволствие - по-красив, по-просторен и изпълнен с енергия. Тя залага на висококачествени естествени материали и дизайн, който издържа теста на времето. Основните дизайнери на марката са международно признатите дизайнери Салих Тескереджич и Мустафа Кохаджич. Ако искате мебели, които не само изглеждат добре, но и са дълготрайни, Gazzda ще бъде точно за вас.

Международно признат дизайн
В гамата на Gazzda ще откриете много продукти, които са получили награди за своя оригинален дизайн, като например наградата за дизайн Red Dot, наградата за продуктов дизайн BIG SEE или наградата за дизайн iF.

Майсторство на изработката
Родното място на Gazzada е Босна и Херцеговина - страна с дългогодишни традиции в областта на мебелите. Към тази основа марката добавя съвременна естетика и разширява границите на изработката с помощта на най-добрите дърводелци.

В хармония с природата
Красивият, здрав и издръжлив масивен дъб е материал, характерен за марката Gazzda. За производството се използва само дървесина, сертифицирана от FSC, от устойчиво управлявани гори.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Показване на 48 от 212 продукта