До 15% намаление за баня | Спестете днес →
Mid Season Sale | Спестете до 50% →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Hammel Furniture

Марката Hammel е основана от Вернер Кристенсен и Сьорен Дидриксен през 1961 г. и оттогава произвежда мебели с най-високо качество. Уникалните артикули на марката просто съчетават датските дизайнерски традиции с модерната философия на дизайна.

3 причини да изберете Hammel Furniture

Hammel Furniture е модерна и социално отговорна компания, която набляга на качеството във всяка стъпка от процеса на производство. Тя отговаря на изискванията на съвременните производствени процеси, но в същото време запазва занаятчийската прецизност. Фабриките ѝ в Хамел и Скербек произвеждат широка гама качествени мебели, включително маси за хранене, маси за кафе, столове и мебели за съхранение.

Качество, доказано с времето
Знаете ли, че някои продукти на Hammel Furniture са успешни на пазара повече от 30 години? Някои от продуктите се произвеждат във фабрика, чиято история датира от 1946 г.

Устойчиво производство
Местно производство, FSC сертификати, фабрики, използващи 100% зелена енергия, рециклирани материали за дъски - това са част от другите стъпки, които марката е предприела по пътя към устойчивост.

Фокусирани върху клиентите
Дизайнерите на Hammel се вслушват в нуждите на хората, за които проектират. Това води до функционални и мебели, които могат да се персонализират според това в кой етап от живота се намирате.

Филтри и преместване
Наличност
Серия
Цена
Намаление
Филтри и преместване
Показване на 48 от 310 продукта