До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

iDesign/The Home Edit

От 2015 г. насам марката The Home Edit дава нов облик на традиционната организация на дома. Тя предлага кутии за съхранение, разделители, стойки и други аксесоари с характерен дизайн, които да ви помогнат да подредите интериора си. Тя е създадена от Клеа Шиърър и Джоана Теплин, които са и продуценти на предаването на Netflix Get Organized with The Home Edit.

Shop the look

3 причини да изберете Home Edit

Американската марка The Home Edit е създадена с една цел - да преосмисли традиционния начин на мислене за организиран дом и да свърже организацията с дизайна и интериорния стил. С оглед на това продуктите са проектирани с отличителен външен вид, който вече е познат по целия свят.

По-добър преглед на всяко пространство
Гамата на марката включва решения за съхранение, подходящи за всяко помещение - кухня, килер, гардероб или дори гардеробна.

Организацията на дома е в основата
Двамата основатели са и звездите на предаването "Организирай с The Home Edit" на Netflix, където помагат на известни личности и клиенти да създават красиви и функционални пространства.

Форма, функция и удоволствие
С уникална комбинация от тези три ценности, отразени в продуктите, творческото съдържание и медийните платформи, марката се стреми да подобри ежедневието.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Филтри и преместване
Цена
Наличност
Специална оферта
Показване на 48 от 52 продукта