До 15% намаление за баня | Спестете днес →
Mid Season Sale | Спестете до 50% →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Innovation

Иновативна датска марка, която през 70-те години на миналия век първа произвежда станалите вече много популярни диванни чанти. В допълнение към тях днес марката произвежда предимно функционални, красиви дивани, които ви приканват да седнете през деня и лесно се превръщат в легло за ежедневен сън вечер. Разглеждайки умилителните произведения на марката, веднага става ясно защо тя редовно печели награди за дизайн. Ако търсите най-доброто, Innovation е очевидният избор.

3 причини да изберете Innovation

Диваните на Innovation развенчават мита, че разтегателният диван не може да бъде пълноценно място за здравословен и комфортен сън, тъй като диваните отговарят на всички изисквания за дизайн, които съчетават не само комфорт и функционалност, но и стил. Подходът към производството с грижа за околната среда също ще ви зарадва.

Удобно сядане, здравословен сън
Диванът може да се разгъне с помощта на прост механизъм, за да се превърне в легло. Вградените матраци ще осигурят на тялото достатъчна опора за качествен сън.

Свалящ се калъф
Всеки диван е проектиран така, че да бъде възможно най-практичен. Много модели имат и сваляем калъф за лесна поддръжка и още по-дълъг живот.

С отношение към природата
Използване на рециклирани материали, замяна на пластмасовите опаковки с по-щадящи алтернативи, засаждане на 10 000 дървета всяка година. Това са само някои от стъпките, които Innovation предприема в областта на устойчивото производство.

Пазаруване по категория

Филтри и преместване
Наличност
Серия
Цена
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Специална оферта
Показване на 48 от 153 продукта