До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Lyon Béton

Френското дизайнерско студио Lyon Béton създава смели мебели и аксесоари от бетон, който за разлика от други материали, изисква коренно различен творчески процес. Марката черпи безкрайно вдъхновение както от градската среда, така и от световни дизайнерски стилове като баухаус и арт деко.

3 причини да изберете Lyon Béton

Марката Lyon Béton се характеризира с бетон - универсален материал с редица практични свойства. В сътрудничество със смели дизайнери, които са съгласни с подхода на марката, вече повече от 10 години тя предлага мебели и аксесоари с уникален дизайн, в които бетонът играе основна роля.

Безпрецедентен дизайн с ретро привкус.
Въпреки че бетонът може да изглежда суров, марката Lyon Béton предлага продукти, които се отличават с елегантен, оригинален и често смел вид.

С мисъл за устойчивост.
Lyon Béton се отличава съществено от домашното обзавеждане за еднократна употреба. От самия дизайн до изработката на мебелите, той се грижи продуктите му да издържат дълги години.

Вдъхновени от индустриалния стил.
Жан Пруве, Франк Лойд Райт, Льо Корбюзие или Шарлот Перианд. Това е само кратък списък на личностите, от които Lyon Béton черпи вдъхновение при проектирането на продукти.