До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Marckeric

Marckeric навлиза на пазара през 1996 г. с цел да въведе най-новите тенденции в дизайна на интериора на своите клиенти на много разумни цени. Благодарение на разнообразната гама продукти на тази испанска марка можете лесно да обзаведете всяко жилищно пространство в стила, който ви е най-близък.

3 причини да изберете Marckeric

Marckeric следи актуалните тенденции и редовно излиза на пазара с нови продукти. Изборът от продукти на тази марка е наистина богат. Ще откриете например скринове, изработени от масивна борова дървесина, шкафове с модерен геометричен декор, сладки легла къщички или цветни тапицирани столове за хранене.

Разнообразие от продукти
С продуктите на Marckeric можете да обзаведете стилно всички помещения - от трапезарията и дневната до спалнята и детската стая.

Стил за всеки
Модерни, индустриални, рустикални, средиземноморски, скандинавски... Каквото и да предпочитате, винаги ще намерите това, което отговаря на вашия вкус.

Оригинални и достъпни продукти
В Marckeric вярваме, че всеки трябва да има възможност да обзаведе дома си с мебели с оригинален дизайн. Ето защо тук винаги можете да намерите изключителни модели на страхотна цена.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Специална оферта
Показване на 48 от 482 продукта