До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

simplehuman

В ежедневието винаги има място за рационализиране и усъвършенстване. Точно това е мотото на марката simplehuman, която от 2000 г. насам се стреми да въвежда нови, високоефективни иновации в основните домакински продукти. Заедно с постоянно развиващите се технологии това води до все по-прости и по-бързи начини за изпълнение на често досадните ежедневни задачи.

3 причини да изберете simplehuman

simplehuman работи с идеята, че има място за подобрение всеки ден. Ето защо през 2000 г. тя си постави за цел да въведе високоефективни иновации в основните, но необходими задачи в ежедневието ни. Марката е буквално обсебена от усъвършенстването и внася нетрадиционни и наистина полезни помощници чрез нови технологии.

Иноваривна технология и материали
Simplehuman се е отправил на безкрайно пътешествие към усъвършенстването и изобретяването. Благодарение на това техните продукти изобилстват от качествени материали и интересни технологии.

Мания за качество
Когато става въпрос за качество, simplehuman не прави компромиси. Повърхността и малките детайли са изпипани до последния детайл. Задълбоченото тестване на функционалността и продължителността на живота на продукта е нещо естествено.

Устойчивост и ефективност вървят ръка за ръка
Целта на марката е да се постигне максимална производителност, като същевременно се сведат до минимум отпадъците. Ето защо тя създава само продукти, от които хората наистина се нуждаят, които имат дълъг живот и могат да бъдат рециклирани или компостирани.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Показване на 48 от 98 продукта