До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Sits

Марката Sits има една единствена цел и тя е удобството на своите клиенти. Те се гордеят с качествените продукти, които могат да се използват в продължение на много години. Историята на марката датира от 1993 г., когато тогавашният семеен бизнес се превръща в марка, която е част от интериора на много домове. Благодарение на нейната упоритост днес ще намерите широка гама мебели за сядане на повече от 20 европейски пазара.

3 причини да изберете марката Sits

Sits е утвърдена шведска марка с повече от 30 години опит. Сред продуктите, които произвежда, можете да откриете класически и разтегателни дивани, стилни фотьойли и други продукти. Максималният комфорт, високото качество и скандинавският стил са характерни за продуктите на Sits.

30 години на пазара
От създаването си досега компанията е изминала дълъг път. Днес фабриката с няколко служители е силна и стабилна компания, чиито продукти се купуват от клиенти в Европа, САЩ и Канада.

Традицията на занаятчийското производство
Всички мебели с марка Sits се произвеждат в Европа. За да бъде резултатът перфектен, компанията съчетава съвременни производствени процеси с традиционна изработка.

Съобразяване с природата
Намаляване на емисиите на CO2, залагане на зелена енергия, рециклиране на пластмасови отпадъци от океана за производството на някои тъкани за тапицерия. Марката Sits залага на устойчиво производство.

Пазаруване по категория

Филтри и преместване
Цена
Наличност
Специална оферта
Филтри и преместване
Цена
Наличност
Специална оферта
Показване на 23 от 23 продукта