До 15% намаление за баня | Спестете днес →
Mid Season Sale | Спестете до 50% →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Universal

Universal е водеща испанска марка килими, която е на пазара от 1983 г. насам. С над 35-годишен опит, добре обмислен производствен процес и спазване на строги правила, те предлагат висококачествени продукти, които ви помагат да създадете отличително и удобно пространство, основано на вашия индивидуален вкус.

3 причини да изберете Universal

Марката Universal е придобила световна популярност благодарение на педантичния си подход към всички етапи на производствения процес и вниманието към най-малкия детайл. Това се съчетава с ангажимента на марката към качеството и дизайна. Използваните материали са внимателно подбрани в четири държави - Испания, Турция, Индия и Белгия.

Внимателен процес на производство
Със собствена производствена система, най-нови машини и обширни производствени и складови помещения се осигурява пълен контрол върху всяка стъпка от процеса, за да се гарантира високо качество.

Задълбочен и иновативен подход
Universal отделя голямо внимание на избора на материали. Работейки в тясно сътрудничество с дизайнери и техници, Universal непрекъснато въвежда иновации, за да поддържа продуктите си в съответствие със съвременните тенденции.

С отношение към природата
Марката стриктно спазва европейския регламент REACH, като гарантира безопасност. В същото време въздействието върху околната среда е намалено благодарение на пълния контрол и рециклирането на отпадъците, генерирани по време на производството.

Филтри и преместване
Наличност
Серия
Цена
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Специална оферта
Показване на 48 от 1345 продукта