Италианската марка Guardini е особено известна с производството на форми за печене, които се характеризират с високо качество и първокласна изработка.
Въпреки че колекцията Bon Ton е естетически изискана до последния детайл, това не намалява нейната функционалност. Тя е изработена от стомана Hi-Top с двуслойна незалепваща повърхност Skandia Xtreme Plus, която гарантира равномерно разпределение на топлината и по този начин намалява количеството използвана енергия.
С правилната грижа тя ще ви възнагради с дълъг живот, затова подробно сме описали как да го направите:
- Измийте формата старателно преди първата употреба.
- Преди печене намажете леко вътрешността с олио, масло или маргарин.
- Винаги оставяйте сладкиша да изстине поне частично, преди да го извадите от формата.
- Тя не трябва да се използва никъде другаде освен във фурната, където температурата не трябва да надвишава 230 °C. Не я поставяйте и празна, тъй като качеството на тортата ще се влоши.
- След всяка употреба измивайте формата добре със сапун и след това я подсушавайте добре.