До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Furninova

Вземете диван от някой от водещите скандинавски производители и направете място за простота и елегантност в интериора си. Марката Furninova е на пазара от началото на 90-те години. И през това време тя усъвършенства своя стил, който се характеризира с висока естетика и функционалност на продуктите. Използването на качествени материали за производство също е нещо естествено.

3 причини да изберете Furninova

Furninova произвежда модерни мебели за сядане от висококачествени материали, които се гордеят с редица различни сертификати. Освен със стил и качество, тя печели клиентите и с дългия живот на мебелите и дългосрочното устойчиво производство. Десетилетният опит и волята да се правят нещата правилно и честно нареждат Furninova сред популярните и уважавани марки.

Майсторство
Furninova е далеч от масовото производство. Цялото производство се извършва в собствени съоръжения и е по-скоро занаятчийско. Изработването на рамки, сглобяването на отделните части, тапицирането - всичко това се осигурява от професионалисти в своята област.

Съобразяване с природата
При производството Furninova не използва опасни багрила или други спомагателни химикали. В резултат на това диваните се произвеждат с максимална грижа за добрите условия на труд за служителите, здравето на клиентите и околната среда.

Висококачествени материали
Тъканите за тапицерия отговарят на международните сертификати и най-високите изисквания. Няма риск от алергични реакции или други здравословни проблеми. Използваната дървесина е сертифицирана по FSC®. Следователно тя произхожда изключително от устойчиво отглеждани гори.

Пазаруване по категория

Филтри и преместване
Цвят
Серия
Цена
Филтри и преместване
Цвят
ЧервенЧервенЧервен (6)ЖълтЖълтЖълт (2)БялБялБял (6)ЗеленЗеленЗелен (8)ЧеренЧеренЧерен (0)СинСинСин (0)ОранжевОранжевОранжев (6)РозовРозовРозов (0)ЛилавЛилавЛилав (0)СивСивСив (26)КафявКафявКафяв (6)МногоцветенМногоцветенМногоцветен (0)БезцветенБезцветенБезцветен (0)БежовБежовБежов (14)ТюркоазТюркоазТюркоаз (0)СребъренСребъренСребърен (0)ЗлатенЗлатенЗлатен (0)НатураленНатураленНатурален (0)
Цена
Специална оферта
Наличност
Показване на 48 от 66 продукта