Вие също ли сте попаднали под влиянието на бавното готвене? Благодарение на комбинацията от ниска температура и дълго време на готвене в храната се запазват всички витамини, аромати и желаната сочност.
С бавната готварска печка Bankett можете да приготвяте задушени ястия, гъсти супи или рагу с минимални усилия. По време на приготвянето тенджерата се нагрява равномерно и разпределя много добре топлината около храната, така че всяко преваряване или загоряване е практически елиминирано. Състои се от две части - глинено гърне и външен нагревателен елемент с мощност 320 W. След готвене глазираната вложка може просто да се извади и да се сервира веднага.
Благодарение на простия дисплей за управление не е нужно да се притеснявате и за трудна работа. Просто изберете една от трите настройки на работната температура и след това стартирайте предварително зададеното 12-часово време за готвене, след което тенджерата автоматично преминава към шестчасово време за загряване. Като алтернатива можете да програмирате собствено време за готвене между 30 минути и 12 часа.