До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Blomus

Модерният немски дизайн на аксесоарите за дома, текстила и посудата на Блум ще ви допадне първи. Години по-късно ще оцените тяхната издръжливост и високо качество.

3 причини да изберете Blomus

Blomus създава красиви мебели, декорации и аксесоари, които доставят удоволствие на окото. Корените на марката датират от 1961 г., а продуктите ѝ отразяват немската традиция за изключително качество и висококвалифицирана изработка. Този подход намира отражение не само в успешния дизайн, но и в дългия живот на всички продукти - от свещите до кухненските аксесоари и масичките за кафе.

Безкомпромисно качество
Това е характерно за Blomus. Те не правят отстъпки при избора на материали и производствени процеси и винаги се стремят към съвършенство.

Комбинация от нови и използвани материали
Неръждаемата стомана е близо до сърцето на марката. Въпреки че днес много от продуктите им са изработени например от фаянс, корк, лен, бетон или дърво, неръждаемата стомана все още има място в продуктите им - или в комбинация с други материали, или самостоятелно, когато съвършеното несъвършенство на стоманата изпъква най-много.

Дизайн и функционалност вървят ръка за ръка
Blomus залага на отлично качество, насърчава изключително иновативен подход към разработването на продукти и се придържа към идеала за изразяване на практическите свойства на даден продукт толкова силно, колкото и към неговата естетика.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Показване на 48 от 575 продукта