До - 20% за дом в скандинавски стил | Спестете днес →
10 Лв за ВасРегистрацияВходКошницаMenu

Linen Tales

Семейната марка Linen Tales е посветена на производството на най-висококачествен домашен текстил от класически ленен материал. Първоначално сив и груб на допир, платът е изпълнен с цвят в съответствие с настоящите изисквания на съвременния живот. Всички продукти се произвеждат в Литва по най-високите възможни стандарти с оглед на висока практичност и същевременно красив външен вид.

3 причини да изберете Linen Tales

Простота, отговорност и неутолимо желание за усъвършенстване. Това са основните ценности, които литовската марка Linen Tales отразява във всички свои продукти. Широката гама от домашен текстил се характеризира с минималистична визия без излишна декорация.

Устойчивост
Устойчивостта и екосъобразността се вземат предвид по време на целия производствен процес - от избора на устойчиви тъкани, през свеждането на отпадъците до минимум, местното производство и опаковъчните материали.

Високо качество
Linen Tales гарантира, че продуктите са не само красиви, но и дълготрайни. Благодарение на непреходния дизайн висококачествените продукти никога няма да остареят и ще служат на поколенията.

Множество комбинации
Спалното бельо е проектирано по такъв начин, че отделните елементи могат лесно да се комбинират помежду си. Дайте воля на въображението си и създайте комбинацията, която ви подхожда най-много.

Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Намаление
Новo
Филтри и преместване
Серия
Цена
Наличност
Показване на 48 от 808 продукта