Жозеф Джоузеф доказва за пореден път, че дори в кухнята могат да се създават гениални и абсолютно прогресивни неща!
Правилният начин за рязане на зеленчуци, месо, хляб или риба е върху отделни дъски за рязане, за да се предотврати пренасянето на бактерии. Но къде да отидем с толкова много дъски за рязане? Отговорът е комплектът дъски за рязане с удобната стойка Index, който не заема много място, но съдържа четири дъски за рязане, разделени по цветове:
- червена дъска за рязане с жлеб за отцеждане на соковете от месото
- бяла дъска за рязане с жлебове
- синя дъска за рязане с нехлъзгащо се покритие за по-лесно рязане на риба
- зелена дъска за рязане с наклонена повърхност за отцеждане на соковете от нарязаните зеленчуци