С формите на италианската марка Guardini печенето ще бъде удоволствие.
Стоманата Hi-Top с двуслойна незалепваща повърхност Skandia Xtreme Plus гарантира равномерно разпределение на топлината и лесна поддръжка след това. Освен това, благодарение на практичния отвор, оригиналната форма на тортата или пая няма да се повреди при изваждането му.
При правилна грижа тя ви се отплаща с дълъг живот, затова подробно сме описали как да го направите:
- Измийте добре формата, преди да я използвате за първи път.
- Преди печене намажете леко вътрешността с олио, масло или маргарин.
- Винаги оставяйте сладкиша да изстине поне частично, преди да го извадите от формата.
- Формата не трябва да се използва никъде другаде освен във фурната, където температурата не трябва да надвишава 230 °C. Не я поставяйте и празна, тъй като качеството на тортата ще се влоши.
- След всяка употреба измивайте формата добре със сапун и след това я подсушавайте добре.